Phylla's Charity Auction

17 april 2019

Voor meer informatie neem dan een kijkje op het Facebook Event: https://www.facebook.com/events/2348356105399475/

Jaarlijks organiseert Phylla een avond die in het teken staat van het zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel, Stichting Haarwensen. Voorheen vond deze activiteit plaats in de vorm van een ‘Human Auction’. Op deze avond werden leden van de vereniging samen met een activiteit (denk hierbij aan een hotelovernachting, ontbijtje of speciaalbier-menuutje) geveild voor het goede doel. Ondanks het succes van deze formule hebben wij besloten de Human Auction dit jaar in een nieuw jasje te steken. Dit jaar nodigen we jullie daarom van harte uit om de eerste editie van ‘Phylla’s Charity Auction’ bij te wonen.

Elke maand weer wordt de meerderheid van ons verblijd met een mooie gift van Ome Duo. Nu kunnen we er natuurlijk voor kiezen om deze (naast de vele vaste lasten) te besteden aan louter goudgele pretcilinders, maar hoe mooi zou het zijn om onze niet-zo-zuur verdiende centjes te besteden aan het geluk van een ander? Hoe nog veel mooier zou het zijn als er de mogelijkheid was deze twee dingen te combineren?

Aanschouw hier, onze oplossing voor dit grote dilemma: Phylla’s Charity Auction! Deze avond zullen er zoals voorheen een aantal mensen geveild worden, maar zullen deze activiteiten ook doormiddel van challenges te verkrijgen zijn. Daarnaast zullen er flessen rosé, waarvan de winst naar het goede doel gaat, verkocht worden om jullie droge keeltjes te smeren. Het evenement zal een algemeen gevoel van élégance en luxe uitstralen en de sociëteit van studentenvereniging KoKo zal hier dan ook naar aangekleed worden. Kortom, we creëren de beste omstandigheden voor het rollen van jullie geld.

Meer informatie omtrent de precieze werking, drankkosten en planning van deze avond volgen spoedig. Blok 17 april in ieder geval vast in jullie agenda’s, want dit is de avond waar je onder het genot van een flessie of twee je jaarlijkse karma-punten in slechts één avond bij elkaar kunt gaan verzamelen.

Florentes Concordes!