Phylla's Charity Auction

15 april 2020

Jaarlijks organiseert Phylla een avond die in het teken staat van het zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel, Stichting Haarwensen. Voorheen vond deze activiteit plaats in de vorm van een ‘Human Auction’. Op deze avond werden leden van de vereniging samen met een activiteit (denk hierbij aan een hotelovernachting, ontbijtje of speciaalbier-menuutje) geveild voor het goede doel. Ondanks het succes van deze formule hebben wij besloten de Human Auction in een nieuw jasje te steken. Dit jaar nodigen we jullie daarom van harte uit om de tweede editie van ‘Phylla’s Charity Auction’ bij te wonen.

Elke maand weer wordt de meerderheid van ons verblijd met een mooie gift van Ome Duo. Nu kunnen we er natuurlijk voor kiezen om deze (naast de vele vaste lasten) te besteden aan louter goudgele pretcilinders, maar hoe mooi zou het zijn om onze niet-zo-zuur verdiende centjes te besteden aan het geluk van een ander? Hoe nog veel mooier zou het zijn als er de mogelijkheid was deze twee dingen te combineren?
Aanschouw hier, onze oplossing voor dit grote dilemma: Phylla’s Charity Auction! Deze avond zullen er zoals voorheen een aantal mensen geveild worden, maar zullen deze activiteiten ook door middel van challenges te verkrijgen zijn. Het evenement zal een algemeen gevoel van élégance en luxe uitstralen. Kortom, we creëren de beste omstandigheden voor het rollen van jullie geld. Wat jullie daarvoor terugkrijgen? Een onvergetelijke avond lachen, goede muziek, drankjes en vooral heel veel karmapunten.

Meer informatie omtrent de precieze werking, drankkosten en planning van deze avond volgen spoedig. Blok 15 april in ieder geval vast in jullie agenda’s, want dit is de avond waar je onder het genot van een flessie of twee je jaarlijkse karma-punten in slechts één avond bij elkaar kunt gaan verzamelen.
Florentes Concordes!