Phyllae

Huidige leden der A.D.D. Phylla
 

Annemiek van den Brink

Lichting 2015

 

 

 

Annemiek vindt haar vrienden en familie super belangrijk en staat altijd voor iedereen klaar. ‘Everyone loves Annemike’ zou daarom een goede zin zijn om Annemiek te omschrijven. Annemiek heeft haar zaakjes altijd netjes op orde en weet in de grootste chaos nog structuur aan te brengen.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • INKY 2014 + 2015
 • LuCie 2015-2016

Minke Gastreich

Lichting 2015

 

 

 

Minke is een schattige, optimistische meid. Ze zet zich altijd goed in voor de uni, maar daarnaast houdt ze ook van een goed feestje in de stad of op de kroeg. Lekker sporten is ook iets wat ze graag doet. Daarnaast heeft ze ook nog eens tijd om actief te zijn bij maar liefst drie commissies tegelijk!

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • PR 2014-2015
 • Acqcie 2014-2015
 • LuCie 2015-2016
 • CieAIE 2016
 • AR 2016-2017 + 2017-2018 + 2018-2019

Madelief Timmers

Lichting 2015

 

 

 

Wanneer kan ik mijn middagdutje doen?’ is een welbekende uitspraak van Madelief. Ze is erg gehecht aan haar middagdutjes. Wat niet zo haar ding is, is fietsen. De vele bruggen en heuvels in Maastricht zijn echt een opgave voor haar. Naast de middagdutjes is Madelief zeker ook een groot fan van een paar drankjes doen op de kroeg.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • INKY 2015
 • AC 2015-2016
 • CieAIE 2016
 • RedakCie 2016-2017

Anne Visser

Lichting 2016

 

 

 

Anne is altijd vrolijk en zorgzaam. Je kunt goed met haar lachen door haar Brabantse streken. Haar grootste liefde is kip. Er kan geen gesprek met Anne voorbij gaan, of het woord kip is weer gevallen. Ook houdt Anne van lekker gek doen. Naast al het plezier met haar vriendinnen studeert ze ook nog eens Geneeskunde.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • Acqcie 2014-2015

Jessica Woolderink

Lichting 2016

 

 

 

Jessica is 22 jaar oud en komt uit Wierden een plaatsje in Twente. De plaats waar haar parkiet, Tweetie, elke avond letterlijk van zijn stokje valt. Naast dat ze altijd volop voor haar studie geneeskunde gaat, speelt ze ook nog trompet waarvoor ze elk weekend weer teruggaat naar haar familie thuis. Jessica is altijd heel dedicated in wat ze doet en zal nooit iemand teleurstellen.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • CieAIE 2015
 • IK-Cie 2016
 • DIES 2014-2015

Sandra van der Heijden

Lichting 2016

 

 

 

Sandra is een enthousiaste meid uit het Brabantse Berlicum. Zij probeert van elke week een feestje te maken en is dan ook met veel plezier naar Maastricht verhuisd. Sandra is held in planningen maken en weet wat ze wil. Hierdoor kan ze het studentenleven goed combineren met haar studie geneeskunde. Ook in de weekenden hoeft Sandra zich niet te vervelen, dan is ze vaak te vinden op de hockeyvelden in haar dorp!

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • DIES 2014-2015

Lynn Strijbos

Lichting 2016

 

 

 

Lynn heeft de Brabantse gezelligheid, die ze heeft opgedaan in haar woonplaats Sint-Oedenrode, meegenomen naar Maastricht. In de weekenden is ze graag thuis bij haar hond Shampoo, maar doordeweeks zorgt ze voor de gezelligheid bij Phylla. Als je Lynn in de groep hebt, komt het helemaal goed met de humor, ze is altijd in voor een grapje. Lynn houdt daarnaast ook veel van dansen!

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • CieAIE 2016
 • RecreaCie 2017-2018

Jesse Muijsenberg

Lichting 2016

 

 

 

Jesse is de jongste van de 3e lichting en geniet momenteel volop van het studentenleven! Ze is een gangmaker en altijd in voor en dansje en een drankje. Haar (meestal niet zo slimme) opmerkingen worden zeer gewaardeerd en brengen altijd sfeer met zich mee. Naast haar studie biomedische wetenschappen is ze druk met sporten. Tennis en majorette zijn dan ook haar grote passie. Daarnaast kan je haar ’s nachts altijd wakker maken voor worteltjes.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • Na-IC 2016
 • RecreaCie 2016-2017
 • MikCie 2017-2018 + 2018-2019

Janneke Knopper

Lichting 2017

 

 

 

Janneke is een lieve meid uit het Brabantse Vught, wat echter niet te horen is aan haar accent. Deze bezige bij wil niks missen en zit daarom naast haar studie geneeskunde bij de klimvereniging en zet zich veel in voor KoKo en Phylla. Ondanks dat ze de mama is van haar lichting, is ze altijd in voor een drankje (of meerdere) in de stad.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • Inky 2017
 • CtB 2017-2018
 • ConstruCie 2017-2018
 • SkiCie 2018 + 2019
 • Dagelijks Bestuur 2018-2019

Lotte (Leentje) van Herk

Lichting 2017

 

 

 

Leen is de langste van haar lichting, maar dat maakt haar niet minder schattig. Ze komt uit Eersel en zet zich nu in Maastricht heel hard in voor haar studie geneeskunde. Ze is de jongste, maar weet in elke situatie haar hoofd koel te houden. In het weekend staat ze afwisselend tussen de potten en de pannen en bedient ze de gasten in het restaurant waar ze werkt met een grote glimlach. Haar grote passie is dansen en dit doet ze al vanaf haar 4de.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • IK-Cie 2017 + 2018

Chimène Baidjoe

Lichting 2017

 

 

 

Chimène is onze kleine exotische chick die opgegroeid is in het gezellige Brabant. Met haar fotografische geheugen is gezondheidswetenschappen voor haar een eitje en kan ze vaak uitslapen, wat haar grote hobby is. De knuffelbeer van de lichting kun je als schattig en lief zien, maar als ze haar mond opentrekt telt ze voor tien. Ook is ze best wel een beetje onhandig, wat altijd zorgt voor leuke verhalen.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • CieAIE 2017
 • IK-Cie 2018
 • FinCie 2018-2019

Lotte (Lilly) van Aken

Lichting 2017

 

 

 

Lilly is de Limburgse van de lichting. Ondanks dat ze niet ver van huis zit, geniet ze in haar eigen, grote studio volop van het Maastrichtse studentenleven. In haar vrije tijd is ze altijd in om een balletje te slaan op de tennisbaan. Met cijfers is deze kleine meid heel goed, al die moeilijke rekensommen gaan haar dan ook prima af bij haar studie econometrie.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • IC 2017

Lisa Johan

Lichting 2017

 

 

 

Deze lieve meid van boven de rivieren is altijd in voor een drankje en een dansje. Lisa is overal te herkennen aan haar grote bos krullen en haar opvallende lippenstift. Ze is een erg enthousiaste meid en daardoor ook vaak een beetje chaotisch. Door haar liefde voor Europa past haar studie European studies perfect bij haar.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • AcqCie 2016-2017

Evelien Kolen

Lichting 2018

Praeses der ADD Phylla

 

 

Evelien is een rasechte Brabander in hart en ziel, van haar zachte G tot haar voorliefde voor worstenbroodjes. Eef is mega behulpzaam en zal er altijd voor je zijn. Als ze geen handbal speelt bij haar ouders in het pittoreske Moergestel, brengt ze hier tijd door met haar vrienden. Ze studeert gezondheidswetenschappen maar besteedt haar tijd liever aan andere dingen, zoals Netflixen en borrelen. Ze vertrok naar Maastricht met het idee zich te storten op het internationale karakter van de stad en veel internationale vrienden te maken, het lot bracht haar echter bij Phylla. (Gelukkig heeft ze Mana) Met Eef kun je altijd lachen, en zingen! Dit doet ze eigenlijk overal, in de auto, op de uni en natuurlijk op de kroeg.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • IC 2018
 • AC 2018-2019

Meike den Dekker

Lichting 2018

 

 

 

Deze maid is altijd in voor een feestje. Met haar dronken puppy eyes en altijd positieve humeur weet ze iedereen op te vrolijken en te motiveren. Als ze binnen komt heeft ze altijd een grote glimlach op haar mond en deze werkt erg aanstekelijk. Wanneer ze een aantal drankjes achter de kiezen heeft, verliest ze echter wel zo nu en dan haar OV fiets. Gelukkig zijn daar altijd de taxi’s voor de Fessa die haar veilig naar haar luxe appartementje in verweggistan brengen. Meike zet zich voor de volle 100% in voor haar studie verloskunde, al moet ze daarvoor Maastricht zo nu en dan verruilen voor een plek op 4 uur reisafstand van ons mooie stadje.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • CieAIE 2018
 • CtB 2018-2019
 • RedakCie 2018-2019

Bente ter Haar

Lichting 2018

 

 

 

Bente is de jongste maar zeker niet de kleinste telg van de lichting en speelt dus niet heel verrassend basketbal. Met haar blonde opmerkingen weet ze iedereen te vermaken. Daarnaast weet ze met haar dansjes in de stad, die ze elke week weer even aantikt, menig mannenhart te veroveren. Niet geheel onverwachts heeft ze met de 9AM lectures op donderdagochtenden soms wat moeite, verder gaat haar studie gezondheidswetenschappen haar prima af. Deze lieve meid staat altijd voor iedereen klaar en gaat in de weekenden graag even op en neer naar haar thuishaven Amersfoort waar haar twee broertjes, (die ook niet meer zo klein zijn) op haar wachten.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • IC 2018
 • OC 2018-2019

Mana Shakeri

Lichting 2018

 

 

 

Bambi Mana tilt de term puppy eyes naar een heel nieuw niveau. Met haar grote bruine kijkers en overmatig gebruik van het woord ‘sorry’ windt ze iedereen om haar vinger. Mana kan een echte drama queen zijn en dit zorgt zo nu en dan voor hilarische situaties. Op een dispuutsavond kun je altijd bij haar terecht voor een leuk lippenstiftje, aangezien ze verslaafd is aan de Kylie Jenner lipkits en altijd twee verschillende kleuren bij zich heeft. Mana is de eerste international binnen Phylla en ze heeft bewezen een echte doorzetter te zijn door in een recordtijd Nederlands te leren. Deze motivatie laat ze niet alleen zien binnen het verenigingsleven maar ook bij haar studie Psychology, waar ze ontzettend hard voor werkt. In haar vrije tijd gaat ze graag terug naar Hamburg en eet ze veel sushi.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • CSI 2017

Anne (Aafje) Peeters

Lichting 2018

 

 

 

Aaf(je) is zonder twijfel de nuchterste meid van het stel. Maastricht is voor haar minder ver van huis dan voor de meeste van ons, want ze is namelijk opgegroeid in Limburg. Haar studie UCM vraagt veel van haar tijd, maar gelukkig zijn er nog genoeg vrije uren over voor drankjes met Phylla en haar commissie. Een laffe borrelaar is ze dan ook zeker niet, sterk mixt ze graag in de verhouding 99% wodka, 1 druppel Fanta. Haar Limburgse karakter komt vooral goed naar voren tijdens vasteloavend waar ze zich elkaar jaar volledig naar Limburgse traditie voor uitdost. Verder is Aafje echt een familiemens en ze spendeert daar dan ook heel graag wat uurtjes in het weekend.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • INKY 2018
 • CtB 2018-2019

Gitte van de Haterd

Lichting 2019

Vice-extern der ADD Phylla

 

 

Gitte is de bezige bij van de lichting. Naast haar studie geneeskunde plant ze haar avonden vol met commissie avonden op KoKo en Pulse. Ook gaat ze in de weekenden regelmatig terug naar haar ouders in Valkenswaard. Daarnaast reist ze ook nog het land door als Kidney Racer! Om tot rust te komen kijkt Git soms Planet Earth. Niet perse voor de dieren, maar vooral voor de rustgevende stem van de voice over. Waar ze niet zo van houdt is eten op haar bed, voornamelijk voor chips is haar bed verboden terrein!

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • DIES 2017-2018
 • CieAIE 2018
 • RedakCie 2018-2019

Jessica (Joske) Viljoen

Lichting 2019

 

 

 

Wanneer je Joske hoort praten denk je meteen, deze meid is geboren en getogen in Brabant. Maar niets is minder waar. Ons Jos is geboren en opgegroeid in Zuid Afrika en dit is te merken aan haar gewoontes. Zelfs zonder dat de zon schijnt begint ze al te praten over bbq’en en zonder een flinke lepel sambal heeft het eten geen smaak. Er zijn weinig mensen die je écht kunt beschrijven met het woord ‘wijntjes’. Bij Jos kan dat wel. Een glas Chardonnay gaat er altijd in, en is al leeg als ze er naar kijkt!

Anna van Herwijnen

Lichting 2019

 

 

 

Anna is een altijd vrolijke meid uit het (naar eigen zeggen) kakkerdorp Vught. Anna studeert geneeskunde, en naast haar studie zet ze zich met enthousiasme veel in voor de vereniging. Anna houdt heel erg van koken, ze vindt het dan ook leuk om te experimenteren met vegetarische gerechten. Hoewel ze vega is kan er af en toe toch wel een portie kipnuggets in. Ook heeft Anna een interessante woordenschat, zo komen onder andere de woorden “naar” en “maatje” voor in vrijwel elke zin die ze uitspreekt. Verder heeft Anna een paard, Pup, waar ze hartstikke verliefd op is en daar ook graag voor naar huis gaat.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • CtB 2017-2018 + 2018-2019

Evy Pubben

Lichting 2019

Ab Actis der ADD Phylla

 

 

Evy is een van de Limburgers uit de lichting. Vastelaovend is dan ook onlosmakelijk met haar verbonden. Tussen 11/11 en carnaval (maar eigenlijk het hele jaar) komt dit onderwerp dan ook geregeld voorbij. Lastig is het wel om een outfit te kiezen, Evy is namelijk niet zo’n ster in keuzes maken. Zelfs na het geven van je beste advies is ze er nog niet uit! Ondanks dat is er een keuze waar Evy haar koppie niet over hoeft te breken: zonder make-up gaat ze namelijk de deur niet uit!

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • OC 2017-2018
 • ConstruCie 2018-2019

Sjuul Gommans

Lichting 2019

Quaestrix der ADD Phylla

 

 

Sjuul is een rasechte Limbo met veel liefde voor haar stad ‘Zitterd’. In het weekend (of elke andere dag die kan) gaat ze dan ook graag terug naar huis voor haar familie. Sjuul is een gestructureerd strebertje die hard werkt op de FaSOS voor European Studies. Met een flesje Coca Cola in haar hand, Happy Socks aan haar voeten, kijkend naar Beyoncé is Sjuul al gauw tevreden. Chocola en honden (van ieder formaat) mogen echter zo ver mogelijk bij haar uit de buurt blijven.

Geschiedenis bij SV KoKo:

 • IC 2019